Bouwen in Suriname

Home / Bouwen in Suriname

Aanvullende Diensten:

Grondzaken regelen

Wij ondersteunen bij het regelen van alle benodigde grondzaken.

Bouwkavels voor bouwprojecten

Bent u opzoek naar een bouwkavel voor uw bouwproject. U kunt bij ons een zoek opdracht indienen.

Contact informatie

  Bouwen in Suriname

  Manohar NV biedt diensten aan met betrekking tot bouwkavels en grondzaken. Via onze makelaar zuster onderneming Realty Makers NV bieden wij diensten aan met betrekking tot grondzaken, bouwkavels, taxaties etc.

  Realty Maker N.V

  https://www.realtymakersnv.com/

  van ontwerp to realisatie

  Manohar NV ondersteund bij het bouwen van uw woning van ontwerp to realisatie. Zoals gebruikelijk krijgt men bij het bouwen van een woning te maken met verschillende uitvoerders, bedrijven en instellingen. Een woning of bedrijfslocatie bouwen op afstand vanuit het buitenland wordt een zeer uitdagende klus.

  Woning bouwen op eigen grond 

  Uw nieuwe woning realiseren ook op uw eigen grond. Voor de start van de bouw moeten eerst alle notariële zaken op orde zijn. Zij alle grondzaken op orde dan kunnen we starten met het proces om het te bouwplannen en het ontwerp te bespreken. U kunt mailen om een afspraak te plannen.

  Grondzaken

  Grondzaken regelen.

  Indien gewenst ondersteunen wij ook in dit traject om alle grondzaken te regelen. Om grondzaken te regelen in Suriname heeft men vaak met meerdere instanties te maken. Het wordt dan ook een lastig traject om dit vanuit hert buitenland te regelen. Ook tijdens een vakantie is dit een zeer lastig traject. Uiteraard kunnen wij u ook in dit traject ondersteunen via onze vastgoedgoed zuster onderneming Realty Maker N.V. https://realtymakersnv.com

  Bouwkavels voor bouwprojecten

  kavel kopen.

  Bent u opzoek naar een bouwkavel voor uw bouwproject. U kunt bij ons een zoek opdracht indienen. Uiteraard kunnen wij u ook in dit traject ondersteunen via onze vastgoedgoed zuster onderneming Realty Maker N.V. https://realtymakersnv.com