Onze diensten

Home / Onze Diensten

Contact gegevens voor diensten.

Wilt u gebruikmaken van onze diensten.
U bereikt ons eenvoudig en snel op één van
de onderstaande nummers.

Get in touch

Bel, mail of WhatsApp ons voor advies
of een vrijblijvende offerte.

bouwbedrijf manohar NV

Follow us

Onderdirecteur – Rayn Gafur

Tel – WhatsApp: +597-718-3000

Klik en mail Rayn Gafur

Directeur – Radjoe Manohar

Tel – WhatsApp: +597-711-5551

Klik en mail Radjoe Manohar

CONTACTFORMULIER

  Pergola in aanbouw
  Pergola gereed

  Bouwbedrijf manohar n.v

  general contracting

  Aanneming van een totaal pakket van bouw- en civieltechnische opdrachten in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. De opdrachtgever kan met de architect / ingenieur het ontwerp van het geheel project voorbereiden en voltooien, waarna wij een concurrerend bod voor een vast bedrag doen. Deze aanpak is het meest ideale voor projecten met goed gevestigde en duidelijk omschreven taken voor elk lid van het projectteam.

  manoharnv_bouwbedrijf_frontpage3_suriname
  General Contracting

  Renovaties en Restauraties

  Wij doen renovaties van huizen/panden zowel binnen als buiten, tot de kleinste klus. Ons team kan met succes remodeling projecten doen onder, goed vakmanschap, design talent, professionele aandacht voor detail en toegewijde teamwork.

  Ons team voert restauratie werken uit aan monumentale panden,  woningen en commerciële panden. Wij bieden tevens duurzame oplossingen aan indien nodig bij renovaties en restauraties

  manoharnv_bouwbedrijf_frontpage_suriname
  RESTAURATIE - RENOVATIE ....

  Ontwerp en bouw (casco tot turn-key)

  Steeds meer klanten prefereren om het ontwerp- en bouwproces  van hun investeringsproject(en) te centraliseren. We maken gebruik  van de design-build filosofie die meer mogelijkheden biedt voor innovatie en een win-win situatie voor alle teamleden creëert in de bouwtijd, besluitvormingsproces, budget beheersing en risicospreiding.

  Wij kunnen een woning sleutel klaar (turn-key) opleveren. Voor personen met een klein budget kunnen wij een woning casco opleveren hetgeen inhoudt  ruwbouw en afgesloten tegen weersinvloeden.

  Model Eco-Type-5
  Casco- to Turn-key

  Betonwerken

  Wij hebben goede expertise en kennis voor het vervaardigen van betonnen constructies, verrichten van beton reparaties of betonsloop projecten. Wij maken alles in beton bouw of sloop proces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk voor de klant.

  betonwerken1-560px
  BETONWERKEN

  Nat of droog Zandstralen

  We hebben een in-house droog en nat zandstraal afdeling en kunnen onze stalen oppervlakken goed en efficiënt voorbereiden om de gewenste primer aan te brengen. Onze shop priming mogelijkheden variëren van standaard tot exotische alkyd epoxy. Wij kunnen ook zorgen voor top coat (aflak) toegepaste afwerking verfsystemen zoals vereist

  zandstralen_manoharnv
  Nat of droog zandstralen.

  tERREIN-, GROND- EN RIOLERINGSWERKEN

  Wij bieden volledige grondwerken, zoals graafwerk, grondverbetering en zandaanvullingen aan. Verder doen wij ook grond- en rioleringswerken speciaal voor uitbreidingen en nieuwbouw nl. graven en aanvullen van funderingen &  rioleringen, terreinverhardingen, het aanleggen van duikers/betonnen buizen,  ontbossingen tot het bouwrijp maken van het te bebouwen terrein

  rioleringswerken-560px
  Terrein;, Grond en Rioleringswerken

  iNTERIEURBOUW

  Voor het ontwerpen en construeren van keukenkasten, inbouwkasten, verplaatsbare kasten, houten deuren en overig interieur wordt hierbij onze dochteronderneming Radha Krishna Furniture and Services N.V. ( RK-Furniture and Services N.V.) ingeschakeld. https://rkfurniturenv.com

  kantoor_binnenwerk_manoharnv_suriname
  Interieurbouw

  aSBESTSANERING

  Het verwijderen van asbest moet verzorgd worden door een erkend asbestverwijderingsbedrijf.  Asbest is namelijk schadelijk voor uw gezondheid. BOUWBEDRIJF Manohar NV is volledig uitgerust om uw Asbestsanering uit te voeren. 

  Ons personeel is getraind en wij hebben de equipment om asbestsanering uit te voeren. Bij ons kan men vrijblijvend een advies en of prijsopgave krijgen. Vooraf vindt er een uitvoerige inventarisatie plaatst, aansluitend op de sanering kunnen naar wens andere bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd.

  asbest2-560px
  ASBESTSANERING

  Dakverniewing

  De dakbedekking vervangen op een schuin dak betekent dat de dakplaten, meestal zink wordt vervangen. Het dak is na verloop van tijd versleten. Was er sprake van dak lekkage, dan kan het ook zijn dat er schade is ontstaan aan de dakconstructie. De dakconstructie zal dan meestal tenminste gedeeltelijk vervangen moeten worden. 

  dakvernieuwing
  Dakvernieuwing

  GIPSWANDEN & PLAFOND

  Bij het plaatsen van gipswanden en gipsplafond maken wij gebruik van metalstud profielen. Wij leveren gipswanden voorzien van verschillende eigenschappen. Gips scheiding- en voorzetwanden voorzien van enkele of dubbele gipsbeplating. Voor elke situatie is wel een oplossing mogelijk

  gipswandend-gipsvloeren_manoharnv_bouwbedrijf
  Gips wanden en plafond

  BETEGELEN

  Het totale tegelwerk in nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten, badkamer en toiletruimtes bij bedrijven en verenigingen kunnen wij verzorgen. Dit kunnen wij verzorgen inclusief de levering van de verwerkingsmaterialen en indien gewenst de levering van de wand en vloertegels.

  betegelen
  Betegelen

  BESTRATINGEN

  Ook voor het professioneel aanleggen van bestratingen en het plaatsen van schuttingen bent u bij Manohar NV aan het juiste adres, in overleg ontwerpen en voeren we de werkzaamheden uit zodat we samen tot een perfect resultaat komen. Als er bij het bestratingswerk sprake is van grondvoorbereiding, riolering, verwijderen van oud straatwerk, stronken of andere obstakels, dan voeren wij dat werk vanzelfsprekend ook uit. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers voeren wij regelmatig een mix aan werkzaamheden uit.

  bestratingLd_bouwbedrijf_manoharnv
  Bestratingen